Fotografski natečaj #GrosupljeNavija

Fotografski natečaj #GrosupljeNavija

Kolesarji in kolesarski navdušenci pozor!

Radi aktivno preživljate svoj čas? Se na pot podate s kolesom in raziskujete nove kraje?

Če ste na vprašanja odgovorili pritrdilno, vas vabimo v občino Grosuplje! Obisk Grosuplja vam lahko prinese nagrado!

Grosuplje z razgibano in zeleno pokrajino na pragu glavnega mesta Ljubljana ponuja številne kolesarske izzive: od označenih kolesarskih poti, dobrih cestnih povezav do gorsko- kolesarskih poti.

Razpisujemo nagradni fotonatečaj #GrosupljeNavija!

Kako sodelujete?

Vse kar morate storiti je, da na svojem Facebook ali Instagram profilu objavite svojo fotografijo s kolesom, posneto v Grosuplju ali okolici, označite @visitgrosuplje in uporabite ključne besede:

#grosupljenavija #visitgrosuplje #grosuplje #tourofslovenia

In kaj vse si lahko ogledate v občini Grosuplje? Oglejte si tu.

Na spodnji povezavi si lahko pogledate kolesarske poti.

S kampanjo se je Grosuplje vključilo v sklop dogodkov ob Kolesarski dirki po Sloveniji, ki bo med 14. in 18. 6. 2023. Start 3. etape dirke bo iz Grosuplja, 16. 6. 2023 ob 10.45.

Izmed vseh pravilno označenih objav bomo izbrali dvajset fotografij, ki bodo med 12. in 26. junijem razstavljene pred TIC Grosuplje (Turistično-informacijski center Grosuplje, Adamičeva 15).

Z nekaj sreče med razstavljenimi fotografijami najdete svojo in v tem primeru vas v TIC-u v času uradnih ur čaka vaša nagrada. Nagrada vključuje bon za karto za eno osebo za dogodek Obročkanje ptic v Vodomčevem gaju in praktična darila Turizma Grosuplje. Datum unovčitve kupona bo na bonu.

Več o tem, kako izgleda edinstveno obročkanje ptic preberite tu.

Pravila in pogoji fotografskega natečaja

Objavljamo pravila in pogoje, ki urejajo nagradni fotonatečaj z naslovom #GrosupljeNavija.

Turizem Grosuplje in Občina Grosuplje razpisujeta nagradni fotonatečaj z naslovom #GrosupljeNavija (v nadaljevanju nagradni natečaj) od 16. 5. 2023 do vključno 6. 6. 2023. Namen nagradnega natečaja je promocija kolesarstva in obisk znamenitih turističnih točk in drugih zanimivosti v Grosuplje in okolice. Natečaj poteka v sklopu priprav na štart Kolesarske dirke po Sloveniji, start 3. etape in Grosuplja do Postojne bo 16. 6. 2023 ob 10.45. S temi pravili in pogoji organizator in soorganizator določata tudi pravice, obveznosti in pogoje za sodelovanje v nagradnem natečaju.

Način sodelovanja

V nagradnem natečaju lahko sodelujejo fizične osebe, ki na svojem facebook ali instagram profilu objavijo svojo fotografijo.

Za natečaj pridejo v poštev fotografije s tematiko kolesarstva, na fotografiji je vključeno kolo, slikano pa je v občini Grosuplje pri znamenitostih ali drugih zanimivostih v občini Grosuplje. Natečaja se lahko udeležijo vsi, ki jim fotografiranje ni edina ali poklicna dejavnost. Na natečaju lahko sodelujejo, vendar ne morejo biti nagrajeni, zaposleni na Turizmu Grosuplje in Občini Grosuplje.

Ocenjevanje in objava del

Zaposleni s Turizma Grosuplje bodo izbrali dvajset pravilno označenih fotografij  po presoji, ki bodo nagrajene s praktičnimi nagradami in razstavljene pred TIC Grosuplje v času med 12. 6. in 26. 6. 2023.

S sodelovanjem v nagradnem natečaju se udeleženci strinjajo s tem, da se njihova fotografija razstavi.  Z avtorji izbranih fotografij je v primeru kvalitetne fotografije možna tudi pogodba o odkupu fotografij in prenosu avtorskih pravic. Vsak udeleženec nagradnega natečaja lahko prejme le eno nagrado in je lahko nagrajen samo enkrat ne glede na število oddanih fotografij.

Nagrajenec se mora ob prevzemu nagrade izkazati z vpogledom na njegov instagram ali facebook profil in objavo, s katero sodeluje na natečaju. Če je nagrajenec mladoletna oseba, morajo starši oziroma zakoniti zastopniki pisno odobriti prevzem nagrade. Če nagrajenec v 14 dneh po razglasitvi nagrajencev nagrade ne prevzame, izgubi pravico do nje brez pravice do kakršnegakoli drugega ali drugačnega nadomestila. Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino ali drugo nagrado, denarno izplačilo nagrade ni mogoče, niti je ni mogoče prenesti na tretjo osebo.

Organizator ima pravico deliti objave na svojih FB in IG profilih v promocijske namene natečaja.

Udeležencem nagradnega natečaja sta zagotovljeni podpora in pomoč na elektronskem naslovu info@visitgrosuplje.si. Za vsa vprašanja, ki se lahko pojavijo v zvezi z nagradnim natečajem in niso urejena s temi pravili, daje ustrezna tolmačenja Turizem Grosuplje. Odločitev komisije o vseh vprašanjih v zvezi s tem nagradnim natečajem ter s povezanimi pravili je dokončna, velja za vse udeležence in nanjo ni mogoča pritožba.

Grosuplje, 16. 5. 2023

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.