Po Grosuplju je (za)dišalo po žaru

Sep 6, 2022

Arhiv novic

OGLEJTE SI TUDI

PEŠPOTI

KOLESARSKE POTI

POHODI IN KOLESARSKI MARATON

V soboto, 3. 9. 2022, je Mestna tržnica Grosuplje zaživela s številnimi obiskovalci. Turizem Grosuplje je organiziral že tretji kulinarični dogodek v tem letu, Dan balkanskih okusov. Dogodke ste občani zelo dobro sprejeli, kar nas navdaja z veseljem in motivacijo, da s tem nadaljujemo tudi v prihodnje.

Živež jutranje tržnice je v zgodnjih popoldanskih urah zamenjal omamen vonj z žara na oglje, ki je privabil prve (lačne) obiskovalce še pred uradnim začetkom dogodka. Znani ponudnik Balkan express je z odličnimi čevapčiči, pleskavico, skutnimi cmoki s srbskim sirom in sladko (kako pa drugače) baklavo, nahranil številne obiskovalce. Ob okušanju teh slastnih balkanskih dobrot, so zadovoljni obrazi dali vedeti, da dogodka ni bilo za zamuditi. Za živahne plesne ritme so poskrbeli DJ Boštjan z Radia Zeleni val ter trubači Čaga boys, ki so s svojim nastopom v živo marsikoga zazibali v nostalgične hite. Najbolj pogumni plesalci so bili tokrat otroci, bravo!

Foto točko Turizma Grosuplje sta dopolnili dve oldtajmer vozili, »fičota« (Fiat 500 letnik 1970 ter Fiat 600 letnik 1964), ki ju je zagotovil Jaka Ferkulj.

Hvala vsem za obisk in se vidimo na naslednjem kulinaričnem dogodku na Mestni tržnici Grosuplje.

Še pred tem pa ne zamudite Festivala »Grosuplje v jeseni« https://visitgrosuplje.si/festival-grosuplje-v-jeseni-letos-bo/

Fotografije: Turizem Grosuplje

DELI OBJAVO:

Arhiv novic

OGLEJTE SI TUDI

PEŠPOTI

KOLESARSKE POTI

POHODI IN KOLESARSKI MARATON