Dan burgerjev

Dan burgerjev

Vabljeni na nov tematski kulinarični dogodek na Mestno tržnico Grosuplje - Dan burgerjev!

01. 09. 2023

 od 11:00h

 do 22:00h

Kulinarični dogodek

Vabljeni na nov tematski kulinarični dogodek na Mestni tržnici Grosuplje!

Na prvi šolski dan vabljeni na izvrstne burgerje, pečena rebrca in drugo vrhunsko barbecue hrano. Z nami bodo kar štirje ponudniki s hrano, v ponudbi pa bodo burgerji s trgano govedino ali svinjino, starano govedino, z govejim stejkom, divjačinski burger z jelenovo pleskavico, vegeterijanski in veganski burger, pečen krompirček, taquitosi in druge odlične dobrote.

Kam po prvem šolskem dnevu peljati otroke? Pripeljite jih na tržnico – posladkali se bodo s sladkimi izdelki, ki jih ponuja Yammy Tammy truck: cake popsi, pavlova torta, sufleji, palačnike s prelivi in sladoled s prelivi. V ponudbi imajo tudi odlične domače pijače, okrepčali se boste tudi z odličnimi kavicami.

Tudi navdušenci nad craft pivom boste prišli na svoj račun – z nami bosta domača ponudnika vrhunskega piva Kajtimar in Rooster.

Svoje jahalne sposobnosti boste lahko preizkusili na rodeu – simulatorju mehanskega bika.

Parkiranje

Zagotovo se boste meščani Grosuplja na dogodek podali peš, prehod je ob zaključevanju cestnih del že mogoč tudi preko odseka Adamičeve ceste mimo enote OŠ Louisa Adamiča na Adamičevi cesti pa do Mestne tržnice Grosuplje.

Parkirišča za malo bolj oddaljene obiskovalce so na voljo na Mestni tržnici Grosuplje in na brezplačnem parkirišču ob Grosupeljščici.

Skrb za manj odpadkov – kozarci za večkratno uporabo

Na dogodku Dan burgerjev uvajamo sistem povratne embalaže s kozarci za večkratno uporabo, saj smo ob preteklih dogodkih opazili, da nastane vse preveč odpadne embalaže. Točeno pivo, ki ga boste naročili na stojnici, boste prejeli v povratni embalaži s sistemom kavcije.

Kavcija za kozarček bo znašala 2 €, ki jo plačate skupaj z nakupom kupona za pivo.

Ob vračilu kozarca na info stojnici kavcijo dobite povrnjeno.

Se vidimo na Mestni tržnici Grosuplje!

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.