Iluzija, magic show

Iluzija, magic show

Ste pripravljeni na pravo čarovnijo? Ta še nikoli ni bila tako blizu in zdaj se bo dotaknila tudi vas.

Po izredno uspešnih nastopih v oddajah Slovenija ima talent, Britain’s Got Talent in Supertalent, v Las Vegasu, TEDx, v Južni Koreji in na drugih velikih svetovnih odrih, zdaj končno na odru Špas teatra
‘the one and only’ MAGIC ALEKSANDER v SHOWU, ki vas pusti brez besed!

► EKSKLUZIVNO v Sloveniji!
► Prava čarovnija še nikoli ni bila tako blizu.
► Ostali boste popolnoma brez besed.
► »Osupljivo!«, »Resnično magično«, »Senzacija za senzacijo!«, »Da sediš in samo gledaš!«
 
Na odru smo počeli že VSE, smejali smo se, plesali, peli, govorili v verzih, skakali, jokali, telovadili,… le ČARALI še nismo!
Ni besed, ki bi opisale to, kar boste videli in doživeli v tej predstavi! 100 % vam lahko zagotovimo le to, da boste ostali odprtih ust, predstavo gledali z naježeno kožo in široko odprtimi očmi! Videli boste nemogoče in doživeli, česar še niste. In še zabavno bo!

MAGIC ALEKSANDER je čarodej nove generacije in svetovnega formata! Za sabo ima preko 1000 nastopov v 15 državah in 3 mednarodne nagrade! Je revolucionaren, prestopa meje, izvaja senzacije, šokira, obrne svet na glavo in vas pusti široko odprtih oči!
To je čarodej, ki je je s svojimi čarovnijami osupnil Uroša Slaka, Denisa Avdiča, Severino, Boruta Pahorja, Jana Plestenjaka, Petra Polesa in mnoge druge – zdaj pa ste na vrsti vi!

SPLETNI NAKUP VSTOPNIC

Ustvarjalci predstave

Avtorja predstave: Aleksander Stucl in Žiga Flajnik

Režija: Žiga Flajnik

Kostumografija: Sara Mikuž

Scenografija: Žiga Flajnik

Oblikovanje luči: Zoran Najdenov

Projekcija: Daniel Grintal

Video produkcija: Novisuals production

Ostale informacije

MAGIC ALEKSANDER je umetniško ime Aleksandra Štucla, nadarjenega in mednarodno nagrajenega čarodeja, ki je svojo umetniško pot začel pri 10 letih. Vadil je tudi po 14 ur na dan in polnih 17 let nastopal pred najrazličnejšim občinstvom. Priljubljen je na You Tube-u, kjer ima že 1.5 milijona ogledov, dosegel pa je tudi polfinale šova Slovenija ima talent! Kot prvega in edinega slovenskega čarodeja so ga opazili na britanski TV BBC 1, ki ga predvaja v čarovniški oddaji s preko 10 milijoni gledalcev! Preko 7 milijonov hrvaških gledalcev ga je gledalo na oddaji Supertalent, v kateri je izvedel tudi pravo senzacijo in spravil gledalce v šok. Snemal je z več kot 50 znanimi Slovenci in tujci (Borut Pahor, Severina, Jan Plestenjak, Urška Žolnir, Filip Flisar, Goran Dragić, Vid Valič, Peter Poles,…) in bil med več kot 6500 otroki izbran za vlogo v filmu Gremo mi po svoje. Udeležil se je tudi več čarovniških kongresov po svetu in osebno spoznal nekatere izmed najboljših čarovnikov (Jeff Mcbride, Dynamo, Yann Frich, Shin Lim, David Stone, Lu Chen…). MAGIC ALEKSANDER je zvezda nove generacije čarodejev!

Cena vstopnic: 20 eur

SPLETNI NAKUP VSTOPNIC

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.