Mesec komedije – Šumi & Tešky

Mesec komedije - Šumi & Tešky

V Admiral Grosuplje, v petek, 24. 3. 2023 ob 21.15, prihajata dva odlična stand up komika - Stefan Šumanac - Šumi in Andrej Težak - Tešky.

V dvorani igralnega salona Admiral Grosuplje poteka Mesec komedije.

V petek, 24. 3. 2023 ob 21.15, se pripravite na enega najbolj zabavnih večerov! V Admiral Grosuplje prihajata dva odlična stand up komika – Stefan Šumanac – Šumi in Andrej Težak – Tešky, ki bosta poskrbela, da si boste pošteno razgibali vaše obrazne mišice.

Stefan Šumanac– Šumi v svojih nastopih velikokrat govori o anekdotah svojega odraščanja v čisto klasični balkanski družini, o dogodkih, ki so ga zaznamovali različnih pogledih na svet med moškimi in ženskami. Je še vedno aktualni stand up komik leta in eden najbolj priljubljenih ter šarmantičnih komikov pri nas.

Andrej Težak – Tešky je slovenski stand up komik, ki je znan po svojem prepoznavnem stilu, ki vključuje hitro tempiranje šal in dobrodošli sarkazem. Njegov humor se pogosto dotika aktualnih dogodkov in političnih tem, vendar pa zna z izvirnimi šalami presenetiti tudi najbolj zahtevne občinstvo. Teškyjev stil je značilen po tem, da zna s humorjem obravnavati tudi najbolj resne teme. Njegov humor je pogosto izzivalen in provokativen, vendar pa je vedno zasnovan na pozitivni noti in zna razvedriti občinstvo.

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.