Spustim staro za nove začetke

Spustim staro za nove začetke

Program osebne rasti v Županovi jami. Globoko delo na sebi, z meditacijami in zvočno kopeljo, v objemu kraške jame in s podporo energij prazne Lune.

Globoko delo na sebi, z meditacijami in zvočno kopeljo, v objemu kraške jame in s podporo energij prazne Lune, na dan izjemnih možnosti.

Odločiti se. Spustiti. In narediti prostor za novo.

11. november 2023, od 18.00 – 20.30 v Županovi jami.

Ustvarjanje prostora za novo bomo ob dotikih zvočne kopeli in energijah prazne Lune, točno na pravi dan za kreacije, s pravo podporo, v prelepi več-prostorni kraški jami, združili tudi z njenim ogledom.

V neposredni bližini Ljubljane bomo, s podporo močne, a nežne Lunine energije, s frekvencami zvočne kopeli, v objemu Zemeljske stabilnosti in varnosti, spuščali staro, da naredimo prostor novemu, ki že čaka.

Delavnica vključuje:

– uvodno predavanje terapevtke Suzane Uršič in vodiča po Županovi jami v prostorih Turističnega in okoljskega društva Županova jama Grosuplje pred samo kraško jamo,
– vstopnino za ogled Županove jame,
– uvodno sedečo meditacijo v tišini dvorane kraške jame,
– voden proces globokega usmerjanja vase, ozaveščanja in odpiranja notranjosti za čiščenje in spuščanje ter ustvarjanje prostora za novo, v dvorani jame z nežno in stabilno energijo (po potrebi individualna podpora terapevtke),
– zvočno kopel intuitivnega igranja glasbenice, katere instrumenti so uglašeni na frekvencah, ki podprejo čutenje in globok stik s sabo,- voden ogled čudovite kraške jame,
– voden ogled čudovite kraške jame,
– zaključno sedečo meditacijo v jami,
– skupinsko analizo dogajanja, po potrebi in želji tudi krajšo dodatno individualno podporo ozaveščanja, razreševanja in spuščanja ter zaključevanja procesa začetega v jami, ob čaju v prostorih društva,
– po potrebi in želji manjši individualni nasveti glede na stanje in potrebe udeleženca,
– dvo in pol-urno fizično umirjeno, a notranje aktivno, delo na sebi in druženje s podobno mislečimi.

Dogodek vodi izkušena bioterapevtka karmične diagnostike, z večletnimi izkušnjami svetovalnega dela na področju osebne rasti in gradnje ter krepitve medosebnih odnosov, Suzana Uršič.

Proces bo z zvočno kopeljo podprla Petra Uršič, mlada glasbenica z intuitivnim igranjem transformacijskih instrumentov (RAV Vast, Log Drum, Sea Drum, Tibetanske pojoče posode, zvončki, Koshi Chimes in ostali). Njeni instrumenti so uglašeni na frekvencah, ki podprejo čutenje, stik s sabo in globoke osebnostne transformacije.

Cena dogodka: 55 €

Skupina bo majhna – največ 9 oseb!

Prijava bo potrjena in mesto rezervirano ob plačilu kotizacije. Podatke za plačilo prejmete na mail po prijavi preko spodnjega obrazca.

Prijave bodo odprte do zapolnitve mest, najkasneje pa do četrtka 9.11.2023.

Najmanjše število prijavljenih oseb za izvedbo dogodka je šest.

Več o delavnici in prijave: https://suzanaursic.com/dogodki/spustim-staro-za-nove-zacetke/

Program dogodka je primeren tudi za zaključene skupine.

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.