Grosuplje je zasijalo v prazničnih lučeh

Grosuplje je zasijalo v prazničnih lučeh

Praznični december v Grosuplju se je začel z veličastnim dogodkom. Ob 18. uri so se obiskovalci zbrali pri Mestnem drsališču Grosuplje pred parkirno hišo, kjer je potekal večer poln prazničnega vzdušja, svetlobe in veselja.

Začetek dogodka je zaznamoval prižig prazničnih luči, ki so v trenutku razsvetlile mesto s čarobnim sijajem, oznanjajoč začetek veselih decembrskih dni. Župan dr. Peter Verlič je pozdravil obiskovalce, nato je sledila svečana otvoritev drsališča, ki je pritegnila pozornost vseh prisotnih. Poseben čar temu dogodku je dodal župnik Martin Golob, ki je novo drsališče blagoslovil s toplimi besedami in pozitivnimi mislimi, kar je občinstvu prineslo občutek skupnosti in povezanosti.

Prisotnost sv. Miklavža je prinesla veselje med otroke, ki so navdušeno pozdravili prvega dobrega moža prazničnih dni. Božični sejem je na stojnicah ponujal raznovrstna darila in dobrote ter nudil priložnost za nakup unikatnih izdelkov. Drsalni klub Labod Bled je s svojim nastopom na novo odprtem drsališču dodal pridih elegance in lepote.

Glasbeni gost večera, Marko Vozelj, je s svojim nastopom popestril že tako čudovito razpoloženje, njegove melodije so se prepletale z zvoki drsanja in otroškim smehom. Tudi Hokejski klub Olimpija je prispeval k športnemu duhu dogodka s prikazom hokejskih spretnosti.

Ta nepozabni večer v Grosuplju je združil kulturo, šport in skupnost v praznični duh praznovanja, ki bo ostal v srcih udeležencev. Dogodek je bil pravi začetek čarobnega decembra, polnega topline.

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.