Grosuplje v jeseni 2022 – prijava za sodelujoče

Grosuplje v jeseni 2022 – prijava za sodelujoče

Z veseljem napovedujemo največji dogodek v Grosupljem tega leta: Grosuplje v jeseni!

Ob različnih aktivnostih, dogodkih, kulturnem in zabavnem programu, se bomo po dvoletnem premoru ponovno družili med 16. in 18. septembrom, osrednji dogodek pa bo potekal v soboto, 17. 9. 2022.

Še posebno živahno bo na osrednjem prireditvenem prostoru na Kolodvorski in Taborski cesti in del dogajanja s svojo predstavitvijo lahko prispevate tudi občani!

Vabljena vsa športna, turistična, kulturna, mladinska in druga društva, šole, vrtci, pevski zbori, obrtniki, podjetja ter druge organizacije, da ste del dogajanja tudi vi! Svojo dejavnost lahko predstavite na stojnici, z nastopom, animacijo, povorko, rekviziti, prikazom rokodelske dejavnosti ali kako drugače.

Vsi zainteresirani nam svojo prijavo in način sodelovanja sporočite najkasneje do petka, 26. 8. 2022 preko spletnega obrazca na povezavi: PRIJAVA
Število stojnic je omejeno.

Za informacije smo dosegljivi na 01 786 25 74 ali na info@visitgrosuplje.si.

Veselimo se sodelovanja in druženja z vami!

Izpolnitev obrazca še ni potrditev sodelovanja na prireditvi. Za potrditev in razporeditev na prizorišču prireditve se vam bomo oglasili preko telefona ali e-pošte, ki ju boste navedli ob prijavi.  

Organizator: Turizem Grosuplje, Adamičeva c. 15, 1290 Grosuplje

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.