VABILO na izobraževanje za turistične vodnike Občine Grosuplje

VABILO na izobraževanje za turistične vodnike Občine Grosuplje

Turizem Grosuplje razpisuje izobraževanje za pridobitev licence za turistično vodenje v okviru turističnega območja občine Grosuplje.

K sodelovanju vabimo komunikativne in razgledane osebe, ki jih zanima področje turizma in predstavitev znamenitosti Grosuplja z okolico.

Izobraževanje s pričetkom 30. 3. 2022 bo potekalo med tednom v popoldanskem času v obliki predavanj ter med vikendi na terenu.

Program obsega 55 ur teoretičnega in praktičnega dela. Med drugim zajema geografsko, zgodovinsko in kulturno spoznavanje območja, vlogo turističnega vodnika, spoznavanje tehnik vodenih ogledov, osnove komunikacijskih veščin, interpretacije dediščine, vodenje oseb s posebnimi potrebami ter študijske ture na terenu.   

Podroben program je dostopen na povezavi.

Prijave sprejemamo do 29. 3. 2022 na info@visitgrosuplje.si ali po pošti na naslov: Turizem Grosuplje, Adamičeva c. 15, 1290 Grosuplje.

PRIJAVNICA na izobraževanje

Minimalno število za izvedbo tečaja je 10 prijavljenih oseb. Cena izobraževanja za nove kandidate znaša 90,00 €. Za potrditev prijave šteje plačana kotizacija. Za obnovitev licence je udeležba na izobraževanju brezplačna.

Ker bo izobraževanje potekalo zelo zgoščeno in intenzivno kandidate vabimo, da se predhodno seznanijo s seznamom literature in že pred izobraževanjem pridobijo nekaj osnovnega znanja o Grosupljem in njegovih znamenitosti.

Po zaključku izobraževanja bodo tečajniki z uspešno zaključenim izpitom prejeli licenco za turističnega vodnika na območju Občine Grosuplje, kar je pogoj za izvajanje vodenih turističnih ogledov na območju Občine Grosuplje pod okriljem Turizma Grosuplje.

Prijave in dodatne informacije: Turizem Grosuplje, od ponedeljka do petka od 8.00 do 15.00, telefon: 01 786 25 74, e-pošta: info@visitgrosuplje.si

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.