Dan Mehiških okusov

Dan Mehiških okusov

Na Mestni tržnici Grosuplje bo znova zadišalo po kulinaričnih dobrotah ob živahnem ambientu. Vabljeni na Dan Mehiških okusov!

21. 06. 2024

 od 11:00h

 do 22:00h

Kulinarični dogodek

Vabimo vas na nov tematski kulinarični dogodek, v tem letu že tretji, ki bo tokrat navdušil vse ljubitelje mehiške kuhinje!

V petek, 21. junija, vas med 11.00 in vse do večernih ur, vabimo na Dan Mehiških okusov! Mestna tržnica Grosuplje se bo odela v pisane barve, zadišalo bo po dobrotah iz Mehike, poleg vrhunske gastronomske ponudbe pa vas čaka tudi prijetno vzdušje, glasba ter druženje.

Slastne tacose, sticky fingerse, tortilje, taquitose, bbq wings in druge dobrote bodo pripravljali kuharski mojstri restavracije Imperio mexicano.

Z odličnimi domačimi sladoledi in sladicami se bomo sladkali v Kavarnici Karolina.

Poleg odlične gastronomske ponudbe vas ob 18.00 čaka tudi prijetno vzdušje s skupino Mariachi Los Caporales, ki bo popoldne popestrila s pristnimi latino ritmi.

V ustvarjalnem kotičku za otroke pa bo nastala kakšna umetnina.

Ne zamudite priložnosti, da se prepustite užitkom ob dobri hrani in prijetnem vzdušju!

Skrb za manj odpadkov – kozarci za večkratno uporabo

Na dogodku bo za točene pijače potekal sistem izposoje povratne embalaže s kozarci za večkratno uporabo, saj smo ob preteklih dogodkih opazili, da nastane vse preveč odpadne embalaže. Točeno pivo in sladke pijače, ki ga boste naročili na stojnici, boste prejeli v povratni embalaži s sistemom kavcije.

Kavcija za kozarček bo znašala 2 €.

Ob vračilu kozarca, skupaj s potrdilom o plačilu kavcije, dobite na blagajni povrnjeno kavcijo.

Parkiranje

Meščane Grosuplja spodbujamo, da se na dogodek podate peš.

Parkirišča za malo bolj oddaljene obiskovalce so na voljo na parkirišču za Mestno tržnico Grosuplje in na brezplačnem parkirišču ob Grosupeljščici.

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.