Dan burgerjev

Dan burgerjev

Vabljeni na tematski kulinarični dogodek na Mestno tržnico Grosuplje - Dan burgerjev, 17. maja, od 11. ure dalje!

17. 05. 2024

 od 11:00h

 do 22:00h

Kulinarični dogodek

Vabljeni na tematski kulinarični dogodek na Mestno tržnico Grosuplje – Dan burgerjev, 17. maja, od 11. ure dalje!

Pridružite se nam na kulinaričnem dogodku, ki bo navdušil vaše brbončice! V petek, 17. maja, vas vabimo na Dan Burgerjev, ki bo potekal na Mestni tržnici v Grosupljem.

V pomlad bomo vstopili z že drugim kulinaričnim dogodkom na Mestni tržnici Grosuplje. Kako bolje zaključiti delovni teden kakor z odlično hrano, glasbo in druženjem?

Pripravili smo raznoliko ponudbo najokusnejših burgerjev, pripravljenih iz najkakovostnejših sestavin, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne gurmane. Okusite različne kombinacije sočnih mesnih, vegetarijanskih in veganskih burgerjev, ki jih bodo za vas pripravljali izkušeni kulinarični mojstri.

Lars&Sven Burgers
American burger
Pr’Mrtinet
Proper burger

Odlično pivo bomo degustirali pri Kajtimar in Rooster.

Sladkali se bomo z okusnimi dobrotami Kavarnice Karolina, Antica in Gabrielo vaflji.

Poleg vrhunske gastronomske ponudbe vas čaka tudi prijetno vzdušje, glasba ter druženje s prijatelji in znanci. Obiskala nas bo ekipa motoristov Kluba Harley Davidson, zaplesali pa bomo v ritmu country glasbe s skupino Wild West Country Line Dance.

Ne zamudite priložnosti, da se prepustite užitkom dobrega burgerja in prijetnemu vzdušju! Vabljeni, da se nam pridružite na Dnevu burgerjev, ki bo potekal na Mestni tržnici v Grosupljem, v petek, 17. maja, od 11.00 do 22.00 ure.

Skrb za manj odpadkov – kozarci za večkratno uporabo

Na dogodku Dan burgerjev uvajamo sistem povratne embalaže s kozarci za večkratno uporabo, saj smo ob preteklih dogodkih opazili, da nastane vse preveč odpadne embalaže. Točeno pivo, ki ga boste naročili na stojnici, boste prejeli v povratni embalaži s sistemom kavcije.

Kavcija za kozarček bo znašala 2 €, ki jo plačate skupaj z nakupom kupona za pivo.

Ob vračilu kozarca na info stojnici kavcijo dobite povrnjeno.

Parkiranje

Zagotovo se boste meščani Grosuplja na dogodek podali peš, prehod je ob zaključevanju cestnih del že mogoč tudi preko odseka Adamičeve ceste mimo enote OŠ Louisa Adamiča na Adamičevi cesti pa do Mestne tržnice Grosuplje.

Parkirišča za malo bolj oddaljene obiskovalce so na voljo na Mestni tržnici Grosuplje in na brezplačnem parkirišču ob Grosupeljščici.

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.