Nik Škrlec: Zdrava pamet, predstava za vso družino

Nik Škrlec: Zdrava pamet, predstava za vso družino

Zdrava pamet je nora turneja Nika Škrleca o možganih, naših mislih in vseh vragolijah, ki nam jih uganjajo.

 
Na odru bo svoje možgane seciral Nik Škrlec, igralec in televizijski voditelj, ki si lahko zapomni tisoče decimalk števila pi in je hkrati vsaj enkrat na mesec na banki, ker pozabi PIN bančne kartice. Predstava je polna miselno-telesnih akrobacij in humorja, smeh je konec koncev eden boljših pokazateljev naše možganske forme! Nik bo na odru razkril nekaj svojih spominskih skrivnosti, zagat in zgodb, povezanih s sivimi celicami, hkrati pa poskrbel za presenečenja, ki vam bodo gotovo ostala v spominu. Vljudno vabljeni na smejalno prevetritev vaših misli!
 

Predstavo Zdrava pamet spremlja interaktivna razstava o naših možganih, mislih in iluzijah, ki nam jih uganjajo. Gre za celosten gledališki dogodek z druženjem po predstavi, razstava pa se s predstavo dopolnjuje in omogoča drugačno izkušnjo celotnega večera. Na interaktivni razstavi lahko med drugih preizkusite Nikov znani kontracikl, se zabavate z roboti in svoje možgane pretentate z različnimi eksponati, ki so, tako kot predstava, namenjeni kravžljanju vaših sivih celic. 

Predstava je primerna za odrasle in mladino od 12. leta dalje.

Cena vstopnic: 17 eur, za mladino do 18. leta: 14 eur

(Vstopnice za mladino do 18. leta lahko kupite le na blagajni Kulturnega doma Grosuplje ob predložitvi dokumenta.)

SPLETNI NAKUP VSTOPNIC

Zasnova, besedilo in igra: Nik Škrlec 

MOŽGANSKA MONOKOMEDIJA IN INTERAKTIVNA RAZSTAVA • IZVEN • Predstava traja 70 minut in nima odmora. • Foto: Mankica Kranjec • Oblikovanje: Ljudje

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.