Ogled Grosuplja – za domačine!

Ogled Grosuplja - za domačine!

Ali veste kako so čebele rešile Tabor Cerovo pred Turki? Od kod izvira ime mesta? Vabljeni na ogled Grosuplja za novo priseljene prebivalce Grosuplja!

Pripeljite vse sosede!

Ali veste, kako so čebele rešile Tabor Cerovo pred Turki? Se še spomnite od kod izvira ime Grosuplje?

Vabimo vse prebivalce Občine Grosuplje, zlasti tiste, ki so se v kraj v zadnjih letih priselili, da se v četrtek, 1. 6. 2023, ob 18.00 pridružijo brezplačnemu turističnemu ogledu Grosuplja. Zbirno mesto je v atriju Mestne knjižnice Grosuplje, Adamičeva 15. Ogledali si boste tudi Turistični informacijski center – TIC Grosuplje, kjer vas bomo oskrbeli tudi z informacijami.

Vodila vas bo izkušena vodnica Marija Kavšek.

Sprehod skozi mesto bomo izkoristili za ogled kulturno-turističnih znamenitosti, spoznali pa boste lahko tudi delovanje lokalnih društev in njihov doprinos k razvoju občine. Vse, ki bi si tega želeli bodo z veseljem povabili k sodelovanju. Ogled bo trajal približno do 20.00.

Vabimo vas torej k temu, da še bolje spoznate kraj, v katerem prebivate, njegove prebivalce, predvsem pa k temu, da nam s svojo prisotnostjo omogočite, da tudi mi, vsaj na videz, spoznamo svoje sosede in ljudi, s katerimi delimo lokalno okolje.

Veselimo se srečanja z vami!

Organizatorji dogodka: Stičišče Središče, Zavod za turizem Grosuplje, Društvo regionalnih turističnih vodnikov ARGOS

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.