Najbolj norčavi dan v letu – Pustovanje 2024

Najbolj norčavi dan v letu – Pustovanje 2024

Pustna sobota je na 10. februarja 2024 priklicala maškarce od blizu in daleč. Čebelice, sove, princeske, vitezi, policisti, vile, gasilci, pirati, Indijanci, pa miške, klovni, pajki … so Športno dvorano Brinje spremenili v pravo pravcato domišljijsko deželo, v kateri ni manjkalo smeha, zabave, smešnic in seveda najbolj okusnih krofov iz Pekarne Grosuplje, podjetja Don don.

S plesno animacijo so maškare še posebno razvedrile plesalke iz Plesnega studia Tial, zabavna in smešna pustna predstava pa je z zvrhano mero norčij priklicala nasmehe na obraze tudi tistim najbolj resnim maškaram.

Najbolj domiselne maske so prejele tudi nagrade. Posamezne maske so za prva tri mesta prejele doživetja v Vodomčevem gaju z obročkanjem ter ogled Županove jame in Žabje hiše s praktičnimi nagradami Turizma Grosuplje. V kategoriji skupinske maske je komisijo prepričala skupina mišk, ki se bo za nagrado odpravila v Žabjo hišo.

In tako je pustno veselje priklicalo toplejše pomladne dneve, v katerih naj ne manjka smeha in dobre volje kljub temu, da so pustni dnevi že mimo.

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.