Praznična tržnica

Praznična tržnica

Približuje se, za mnoge najlepši čas v letu, praznični december. Letos bo mesto Grosuplje še posebno čarobno, saj se boste občani in ostali obiskovalci lahko prvič sprehodili po Božični vasi, se preizkusili v drsanju in se okrepčali na prazničnih stojnicah. Drsališče s tržnico bo na prostoru pred Parkirno hišo Grosuplje.

Tržnica s praznično ponudbo bo delovala v decembru, s pričetkom 6. 12. 2022. Obratovanje prazničnih stojnic bo enako odprtosti drsališča:

  • med ponedeljkom in petkom od 14.00 do 21.00
  • sobota in nedelja od predvidoma 14.00 do 22.00

Na prazničnih stojnicah si boste lahko ogledali in tudi nakupili raznovrstne izdelke s praznično noto.

Turizem Grosuplje in Občina Grosuplje vabimo vse, ki bi želeli sodelovati in imajo produkte vezane na praznični čas, da se nam oglasite na info@visitgrosuplje.si.

Na voljo je omejeno število stojnic. Prednost bodo imeli tisti, ki bodo s svojo ponudbo prisotni več dni. Za več informacij smo vam na voljo preko maila ali na telefonski številki 01 786 25 74.

Za najem stojnic je cenik objavljen na spletni strani Javnega komunalnega podjetja Grosuplje (najem stojnice za tematski dan in uporaba el. energije dnevni pavšal). Poleg tega ponudnik izpolni še vlogo Občini Grosuplje za najem zemljišča. Več informacij: info@visitgrosuplje.si.

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.