Dvojno slavje Vodomčevega gaja v Laškem

Dvojno slavje Vodomčevega gaja v Laškem

V Laškem so se od 14. do 16. novembra odvijali Dnevi slovenskega turizma 2022, kjer so izvedli vrsto strokovnih predavanj, tekmovanj, srečanj strokovne turistične javnosti, podelili pa so tudi priznanja natečaja Moja dežela – lepa in gostoljubna 2022.

Vseslovensko tekmovanje v urejenosti in gostoljubnosti je letos potekalo pod sloganom Zdravje je doma, priznanja pa je podelila Turistična zveza Slovenije.

»Ta projekt, ki ga izvaja naša najstarejša turistična organizacija nosi pomembno sporočilo. To sporočilo je, da je urejeno in gostoljubno okolje pogoj za uspešen razvoj turizma. Letošnji natečaj je potekal na zelo aktualno temo Kjer je zdravje doma. S tem je bilo posebej poudarjeno, da je Slovenija turistična destinacija, kjer razvijamo trajnostni turizem ter velik pomen pripisujemo zdravju in zdravemu načinu življenja. Letošnji natečaj je povsem v duhu naše nove turistične strategije, v kateri smo si zastavili vizijo Zelena butičnost, manjši odtis in večja vrednost za vse,« je povedal Matjaž Han, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Z največjim veseljem in ponosom delimo novico, da je v kategoriji izletniških točk najvišje mesto pripadalo Vodomčevemu gaju. Boj ni bil lahek, saj je strokovna komisija izbirala med 37 prijavljenimi sodelujočimi izletniškimi točkami. Čestitke in se veselimo z vami!

vir: Vodomčev gaj

Prav tako je strokovna žirija prepoznala Pot zelene rege kot eno izmed najpomembnejših tematskih poti. O novi, letošnji pridobitvi v Vodomčevem gaju, tematski poti Poti zelene rege, si več lahko preberete tu: https://visitgrosuplje.si/nova-tematska-pot-pot-zelene-rege-v-vodomcevem-gaju/. Čestitke tudi TD Cer Cerovo, ki je prejemnik priznanja za osvojeno prvo mesto v tej kategoriji!

Dvojno slavje je res veliko priznanje za ekipo in TD Cer Cerovo, kjer delajo s srcem in verjamemo, da sta jim nagradi že dali nov zagon in motivacijo za naslednje projekte. Bravo!

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.