Sejem Alpe-Adria

Sejem Alpe-Adria

Na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani je med 15. in 18. februarjem ponovno zaživel Sejem turizma, kampinga in karavaninga Alpe-Adria. Na njem je turistično ponudbo Grosuplja v okviru Turistične zveze Slovenija v sodelovanju s Turizmom Grosuplje predstavljalo kar šest turističnih organizacij iz Grosuplja in okolice: Županova jama, turistično in okoljsko društvo Grosuplje, Turistično društvo Kopanj, Turistično društvo Tabor – Št. Jurij in Turistično društvo Šmarje-Sap znotraj Turistične zveze Grosuplje ter Zavod Vodomčev gaj in Turistično društvo Cer Cerovo.  

Obiskovalci sejma so se na stojnicah oskrbeli s promocijskim gradivom ter pristnim in doživetim opisom lepot Grosupljega, ki so jih predstavljali turistični vodniki, člani turističnih društev, zbiratelji zgodb ter drugi predani turistični delavci ob bogati foto in video opremi na stojnicah. Ob tem so obiskovalci lahko uživali ob dobrotah, ki jih je priskrbela Pekarna Grosuplje, s svojo sladko ponudbo pa se je predstavila še kmetija Krokarca.

Zavod Vodomčev gaj in TD Cer Cerovo sta v okviru ponudbe doživetij še posebno izpostavila dva izjemna dosežka, saj sta Vodomčev gaj in učna Pot Zelene rege na tekmovanju Turistične zveze Slovenije v letu 2022 v kategorijah Izletniške točke in Tematske poti zasedli prvo mesto.

Razlog več, da bodo turisti še raje obiskali zelene kotičke Grosuplja na pragu prestolnice.

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.