Kantavtorski večer

Kantavtorski večer

Combo skupina Big banda Grosuplje z grosupeljskim kantavtorjem Luko Gluvićem na kantavtorskem večeru v Kulturnem domu Grosuplje.

Combo skupina Big banda Grosuplje bo sodelovala s grosupeljskim kantavtorjem Luko Gluvićem in predstavila njegove avtorske komade v preobleki za kvartet.

V programu bodo sodelovali bobnar Janez Zrnec, basist Vasja Caharija in tenor saksofonist Rudi Javornik ter kantavtor Luka Gluvić.

Koncert  je kulminacija že večkratnih posameznih sodelovanj članov combo zasedbe z Luko Gluvićem. Tokrat bodo prvič nastopili v razširjeni  obliki.

Luka Gluvić, rojen 1981, kantavtor, ki ustvarja na presečišču bluesa, folka in countrya. Kot kontrabasist je bil član Big band Grosuplja. Pred leti je vodil tudi jazz kvintet za katerega je pisal avtorsko glasbo. Od leta 2015 do 2016 je pod ustvarjalnim imenom From the balcony pri digitalni založbi izdal štiri EP-je. Od leta 2017 z izidom albuma Vstopanje (Bamdcamp) kot kantavtor nadaljuje svojo vizijo glasbenega ustvarjanja. Istega leta je tudi sodeloval na trinajsti ediciji kompilacije Rokerji pojejo pesnike.

Cena vstopnic: 10 eur.

SPLETNI NAKUP VSTOPNIC

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.