Razigran glasbeni večer

Razigran glasbeni večer

Prvi pomladni mesec je Grosuplje odel v pisane barve pomladnih dogodkov. Daljši dnevi so prinesli razgibano dogajanje na področju kulture, glasbe, ohranjanja narave in tradicij. Pestro in zanimivo je bilo.

Petek, 22. marca, je v Grosuplje prinesel nepozabni koncert, ki je ogrel duše obiskovalcev v pravo pomladno vročico. Grosupeljski Kulturni dom je oživel ob zvokih najbolj pomladno razigranega koncerta skupine Batista Cadillac. Simpatičnega pevca Urbana in kitarista Matijo se številni verjetno spomnijo iz oddaje Slovenija ima talent, kjer je dvojica prejela zlati gumb. Danes zasedba šteje šest članov, ki skupaj osvajajo glasbene odre in slovensko publiko. Grosupeljčane je šesterica s karizmatičnim pevcem, Urbanom Lutmanom  na čelu, razveselila z znanimi hiti kot so Mim pravil, Pust me do besede, Magnolije, Smer vetra in Generacija neba.

Vzdušje na koncertu je bilo takšno, kot je za njih pričakovano – razigrano. Sklenemo lahko, da so fantje odlično opravili svojo nalogo in na izjemen način napovedali vstop v pomlad.

Piškotki & zasebnost

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotovitev najboljše izkušnje na našI spletni strani.